WIJ ZIJN GESPECIALISEERD
IN DE LEKKERSTE WIJNEN


Een goed glas wijn is het halve werk. Tijdens een diner, op een feestje, met vrienden of gewoon lekker thuis. Wij zijn gespecialiseerd in de lekkerste wijnen. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons de juiste wijn die past bij uw smaak en uw budget. Laat u door ons adviseren. Wij helpen u graag!
 • Champagne

   champagne Champagne is de bekendste mousserende wijn. Alleen wijn de wijnstreek de Champagne mag officieel de naam champagne dragen. Enkele champagne huizen waar wij graag mee werken:...
 • Kaiken
  • Kaiken Estate Cabernet Sauvignon

   Veel fruit en buitengewoon zachte tannines, waardoor het een zeer veelzijdige wijn is. Te combineren met een breed scala aan gerechten. Het is diep, robijnrood van kleur, met een breed scala aan fruitige aroma’s. Voornamelijk fris rood fruit vermengd met tonen van eucalyptus en menthol. De karakteristieke smaken van Cabernet Sauvignon in de mond worden geaccentueerd door een ongewone en buitengewone zachtheid die de typische  unieke kenmerkende terroir van Agrelo weerspiegelt.

  • Kaiken Estate Malbec

   De wijn is diepdonker met een zweem van violet in de kleur en hij heeft uitbundige en heerlijk zuivere aroma’s. In zijn smaak ontdekt men onder meer bessen, cassis, hints van mint en geroosterde amandelen, terwijl het fruitige accent hem een extra dimensie geeft. Voorts imponeert deze wijn door zijn excellente structuur, eindigend in een verrassend lange en complexe afdronk. Deze Malbec kan uitstekend worden gedronken bij gerechten met rood vlees, wildschotels en bij kaasplateaus. Een aangename schenktemperatuur is 18°C.

  • Kaiken Terroir Series Cabernet Sauvignon

   Deze wijn is een assemblage van 80% Cabernet-Sauvignondruiven, 12% Malbec en 8% Petit Verdot. Deze wijn bezit veel kleur. De Cabernet Sauvignondruif zorg voor cassis en de Malbec voor een frambozen en pruimen geur. De 10 maanden durende houtlagering zorgt voor warme chocolade- en vanille tonen. Wijn met een zachte en lang aanhoudende afdronk. Deze Kaiken Terroir Series Cabernet Sauvignon / Malbec laat zich van zijn beste kant zien bij een barbecue, gevogelte en wildgerechten. Daarnaast is hij bij een kaasplateau zeker niet te versmaden. Wij adviseren een schenktemperatuur van 17 à 18 ° C.

    


  •  
    


 • Casa Ermelinda Freitas

   Het bedrijf, opgericht in 1920 door Deonilde Freitas, voortgezet door Germana Freitas en later door Ermelinda Freitas, heeft altijd bijzondere aandacht besteed aan wijn. In het begin van de verdwijni...